Post by cajusadustpol on Mar 12, 2022 2:54:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nostalgia.NES Pro (NES Emulator) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nostalgia.NES Pro (NES Emulator) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hacknúť peniaze ▞▞▞
▞▞▞ Nostalgia.NES Pro (NES Emulator) 2022 version ▞▞▞
Tak jednoduché použitie. Každý, kto chce hrať hry Nintendo, toto je to, čo potrebujete!
Prvá aplikácia Zaplatil som za profesionálnu verziu. Veľmi dobrá hra. Chcete to zlepšiť? Existuje spôsob, ako sa môj brat (na jeho telefóne) a ja na mojom telefóne môžeme pripojiť a hrať hry pre viacerých hráčov? Bolo by to veľmi cool.
Najlepší emulátor NES pre Android.
Naozaj milujem túto aplikáciu, hrám všetky svoje Nes Roms bez akýchkoľvek problémov,
MANHUNT3................................................. ................................................................... ................................................................... ............................................. CHOROBEZLATÉ... ................................................................... ................................................................... ................................................................... ................................................................... ................................................................... ...................................
Hrám od Mika Tysona. Keď držíte tlačidlo hore na d-pade a stláčate A alebo B, tlačidlo hore prestane fungovať. Je to naozaj nepríjemné. Prosím opraviť
Ninja Arashi 2 Cabaran qsl
Nie som fanúšikom tohto emu, ale pretože je to jediný, ktorý dokáže prehrávať Fds ROM, idem na to
Nostalgia.NES Pro (NES Emulator) ஆர்கேட் jqh
Tento emulátor hrá hry veľmi dobre. Bolo by pekné vidieť farebnejšie GUI s možnosťou pridania box artu, manuálov atď. Tiež dynamické ovládanie je skvelé a bolo by ideálne pre RPG, ak by ťuknutie na obrazovku simulovalo tlačidlo „A“.
Ako môžem povoliť ovládanie klávesnice z mojej bezdrôtovej klávesnice, aby som mohol hrať hru?
Toto je moja aplikácia. Hrá všetky hry, ktoré chcem hrať
Videl som to vo výpredaji a vrátili sme peniaze, čakal som, kým sa to prestane predávať, kúpil som to za plnú cenu, je to také dobré...
Pevný emulátor. Nemal som žiadne problémy s chybami alebo výkonom. Krásne používateľské rozhranie a slušné vlastné možnosti. Veľmi praktické riešenia zálohovania na ukladanie priebehu hier. Zdieľal túto aplikáciu s rodinou. Skvelý zážitok všade okolo.
milujem to
Skvelý emulátor!
Dobre
Tvrdí, že je kompatibilný s Nvidia Shield, ale nezobrazuje sa v hernom riadku a zakaždým, keď ho chcete použiť, musíte prejsť do nastavení/App/Open.
Bolo by pekné, keby bolo implementované rýchle pretáčanie dozadu.
Tento emu používam už nejaký čas a preto som sa rozhodol pre profesionálov. Podporuje všetky ROM, o ktoré mám záujem, a manipulácia s nimi je veľmi jednoduchá. Okrem toho ponúka funkcie ako ukladanie stavov a oveľa viac, ktoré takmer nikdy nepoužívam. Vďaka tomu je hranie NES na cestách skutočnou radosťou.
Skvelá aplikácia pre fanúšikov NES. Stiahnite si gomrd a môžete začať.
Skvelý kúsok programovania
Chlapci ste to umožnili tým, že nám dali pokyn, aby sme hrali cez wi-fi servery, čo je dobré, ale ak môžete umožniť hranie aj cez bluetooth pripojenia, bol by som naozaj spokojný!! PROSÍM
Skvelá aplikácia, žiadne problémy
Vynikajúca aplikácia, v skutočnosti ju uprednostňujem pred všetkými ostatnými emulátormi NES. Opäť by som len chcel vedieť, kde sú cheaty uložené. Je to kráľovská bolesť, keď ich musíte ručne zadávať jeden po druhom. Možnosť upravovať súbor txt alebo ini by bola oveľa jednoduchšia. Vie niekto, kde sú uložené cheaty?
Veľmi jednoduché použitie a funguje bezchybne. Milujem to!
Nepamätám si, kedy som si stiahol toto emu, ale doslova funguje bezchybne. Teraz je dotykové ovládanie perfektné a nastavenia na prispôsobenie ovládania podľa vašich predstáv sú špičkové. Ďalšia úroveň pre mňa však bola, keď som si dal bluetooth diaľkové ovládanie. Okrem toho, že sme museli vyfúkať prach z nábojníc, ten retro pocit bol na nezaplatenie. Skombinujte to s prenesením hry na väčšiu obrazovku a znova mám 12 rokov. Ďakujem za skvelú emu!!
Trhavý výkon, pri platenej aplikácii som očakával lepší výkon, Jnes je oveľa lepší
Veľký emu
Dostal by som 5 hviezdičiek, keby som nemusel aplikáciu zavrieť a znova ju otvoriť, aby som zmenil hry. Ale solídny výkon na ROM!
Nefungovalo mi to
Dobre daná aplikácia
Nostalgia.NES Pro (NES Emulator) Arcade fkc
Používa sa už roky. Stále najlepší, podľa môjho skromného názoru.
A
Skvelá aplikácia. Stojí za to zaplatiť!
Rozloženie ovládača vždy zobrazuje stlačené tlačidlo smeru doprava a nadol (vždy sú zvýraznené) .. nepáči sa mi táto chyba v prémiovej aplikácii .. vyriešte to, prosím