Post by cajusadustpol on Mar 12, 2022 2:48:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crossy Road ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crossy Road IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sınırsız primogems ▞▞▞
▞▞▞ Crossy Road 2022 version ▞▞▞
çok güzel indir
Bazen hep ayni karakterler ortaya çıkıyor buna sinirlenmiş ama onun dışında çok hoş bir oyun olmuş 👍👏
İyi oyun ama çok fazla reklam var. Her 2 kez öldüğümde bir reklam alıyorum. Bir sürü reklam almak istemiyorsanız bunu wifi veya verilerle oynamayın
Oyunda can sıkıcı bir kusur olduğu için bu uygulamaya 3 yıldız veriyorum. bu gizli karakterlerin kilidini açmak için o yeşil jetonlara ihtiyacınız var. reklamları izleyerek elde edersiniz. Bununla bir sorunum olmaz ama yeşil paralar aktarılmaz. örneğin, bir reklam izleyip 15 yeşil jeton kazandıysanız ve ardından başka bir reklam izleyip 10 yeşil jeton kazandıysanız, elinizde olması gereken 25 jeton yerine yalnızca 10 yeşil jeton elde edersiniz. kodlamada bir aksaklık ya da başka bir şey gibi görünüyor.
oyun çok eğlenceli ve asla eskimiyor. yeni hedefe ulaşın ve yeni görünümlerin kilidini açın. bir arkadaşınıza da sizinle oynaması için meydan okuyun. ve jeton kazanın. Bu şimdiye kadarki en iyi oyun ve ben onu çok seviyorum. sadece arada bir reklam çıkıyor ama bunlar çok nadir ve eğer bir ürün satın alırsanız o zaman başka reklamınız olmaz. bu oyunu herkese tavsiye ederim
Bu oyun harika!!! Seriyi 2014'ten beri tanıyorum. Oynanış, mekanik ve her karakterin size verdiği genel hava harika!!!!:-D.
Şahsen bu oyunu seviyorum! Hayvanlar çok sevimli, asla gecikmez. Bunu bütün gün ve bütün gece oynayabilirim. Umarım hayvanları kurt veya melez olacak şekilde güncelleyebilirler. Küçük kuzenlerim de bu oyunları oynamayı çok seviyor. Keşke bu kadar çok depolama alanı almak zorunda kalmasalardı..
İyi oyun ama... NİÇİN SİPARİŞ VERMEK BU KADAR ZOR! Ben onun hileli gibi hissediyorum. bazen yavaş bir seyir halindeyim ve önümde yavaş bir araba olduğu için hareket edemiyorum. Ve kesinlikle Hipster Whale gibi birkaç karakter elde etmek için hile yaptınız, o sebepsiz yere açıklanamayacak kadar hızlı. Onu nehre varması için çok uzun sürmesini sağlıyorsun, çünkü sen de onu bir saniye ile özlüyorsun.
Kesinlikle harika! Çok fazla reklam yok ve kazanmak için ödeme yok! Bu oyunu seviyorum ve muhtemelen oynamayı asla bırakmayacağım.
길건너 친구들 액션 eyb
cok guzel
Crossy Road ઍક્શન bnzy
video izlemiyor
Buna dikkat edin sayın editörler
Çok fazla reklam.
Oyun çok güzel reklam çıkıyor diye az puan verenlere bakamayın interneti kappattan sonra bi iki reklam geliyo başka gelmiyo oyunu tavsiye ederim çok güzel
Güzel ama çok çılgın deil
1'de çok çok zor görünüyor. Şimdi ben bir ustayım. Dünya genelinde ilk 20'de! Yaklaşık 8 ay sürdü ama oynamak ve hatalarımdan ders çıkarmak eğlenceliydi. Sıkılmamak için her zaman bir şeyleri değiştirirler. Onun bir alıştırması, mükemmel bir oyun türü yapar. Hızlı düşün ve hızlı ol, ilerleyeceksin. Slopokes tütsülenir veya bir şahin tarafından taşınır. Denemek. Denemeye değer ✌😁
Gecikmesini berbat, sesler kulaklarımı acıtıyor, tavuklar o kadar aptal ki, vurmaya devam ediyorum ve sonra hataları düzelterek ölüyorum
Note 3 lolipop çalışmadı
Güzel bir oyun bayildim
Crossy Road Apk Mod Para/Kilitler Açık Hileli Android Oyun İndir v4.8.0 Çılgın tavuk ile maceralara hazır olun :)Oyun içerisinde amaç çok
Çöp Adam Savaşları: Geçmişin Mirası Strateji Oyunları imr
Hepsi icinde ....
Kardeşim tavsi kabul etti ve iki demiş
天天過馬路 動作 fypy
Crossy Road ایکشن bjz
En İyi 5 Ücretsiz Android Oyunu: Disney Crossy Road ...
Bu oyuna 2 puan veriyorum çünkü her öldüğünüzde daha fazla para için bir reklam izleyin diyor ve öldükten sonra her zaman reklamlar var ve bir kiralama almak için yüz jeton almanız gerekiyor, her öldüğünüzde gerçekten sinir bozucu oluyor ve reklam var yani bu oyunu sadece eğlenceli olduğu için oynardım ama ne de her öldüğünde reklam çıkacaksa bu oyunu oynamanı tavsiye etmem ama oynamana engel olamam yani evet Şahsen ben bu oyunu oynamazdım. umarım iyi olurdum
Bu eğlenceli, klasik ve zaman öldürme oyununa bayılıyorum. Bu oyun harika, gerçekten tavsiye ederim! Kesinlikle indirin! (Üzgünüm yazım biraz hatalı.) Bu oyun şimdiye kadarki en iyi zaman öldürücü! Ben de toplayabileceğiniz tüm karakterleri seviyorum! Lütfen bu harika oyunu yükleyin çünkü emin olan insanlar ne yaptıklarını biliyordu! Bu, bu nedenlerden dolayı 5 yıldızlı bir incelemedir! 😁
👍
Oyun iyi sarıyor tavsiye ederim ve rekabette yaşamda karakterler kutudan çıkıyor♡
Crossy Road Apk indir – Para Hileli Mod v4.3.18. Default image · ibyksari; 2 Mart 2020; Aksiyon Oyunları. Crossy Road ile sevimli hayvanları trafiğin diğer
Bu nedenle, son incelemem google play özellikleri nedeniyle çoğunlukla olumsuzdu, ancak (bir nevi) nasıl çalıştırılacağını anladım. İlk olarak, eğlenceli/bağımlılık yapar. Bu, formülü bozmak imkansız olduğu için beklenen bir durumdur. Bu oyun bunu iyi yapıyor. Ama olumsuz üzerine. Dokunmatik olmayan cihazlarda oyun bazen bozulur. Bir Nvidia kalkanım var, bu yüzden bazen teklifleri seçtiğimde SADECE dokunmatik ekranla tamamlanabilirler. Yani zaten sahip olduğum bir karakterin kopyasını aldığımda ve bir reklam izlemeye karar verdiğimde? O parayı kaybediyorum çünkü "bana reklamlarla daha iyi hizmet et!" seçeneğini seçmedim. Bir seçenek seçme yeteneğim yok. Kesinlikle aptalca ve oyunu oynadığınız için hissettiğiniz tüm ödülleri mahvediyor. Ardından, oyunu kaldırırsanız, yeniden yükledikten sonra google play games hesabınızı bağlama seçeneği bazı rastgele olaylar dizisi tarafından tetiklenir. Kurduktan sonra giriş yapamıyorum ve giriş yapma seçeneğine sadece rastgele tıklayabiliyorum. 20 dakika oynayıp karakter değiştirdikten sonra. Telefonumda iyi çalışıyor.
Oyun Çöküyor. Ben öldükten sonra bir reklam beliriyor ve ekrandaki reklamlar karardığında ve oyun her seferinde kapandığında
Karakteri aynı sorundan rahatsız olabilir
Oldukça eğlenceli ama berbat bir tekrar değeri, tek varyasyon zorluk ve kilitlenebilir karakterlerden temalar ve karakterleri elde etmenin tek yolu jeton almak. 10 jeton için reklamsız (her turdan sonra sunulan) jeton elde etmek çok zordur, bu nedenle ölümsüz değilseniz ve sonsuz beceriye sahip değilseniz, karakter istiyorsanız gönüllü reklamları izleyerek daha fazla zaman harcarsınız. (Ayrıca karakterler jetonla satın alındıktan sonra rastgele seçiliyor ve bir süre sonra tekrarlar yaygın. 3/5.
Boş yapma burhan
Crossy Road APK indir, Ücretsiz Android Oyunları - Cepde
HARİKAAAAAAA MÜKEMMELL HERKESE TAVSİYE EDERİM !!!! uwU
Oyun guzel ama acilmio
Negatif yıldızlar verebilseydim yapardım. Bu oyunu ara ara oynadım. Ama bu sefer gerçekten ne kadar çaresiz olduklarını gördüm. Sadece para avcısı oldu. İndirmeye değmez.
Hep duraklama geliyor tavsiye etmem bu arada hep reklam geliyor hem bizi oyundan atıyor
Crossy Road yapımcılarından TombStar, 2021 yılında çıkıyor
Crossy Road ஆக்ஷன் hvx